BRĪ SIERA UN IEVĀRĪJUMA UZKODA
Izbaudi atsvaidzinošu garšu kombināciju, ko sniedz sāļais brī siers apvienojumā ar Brūkleņu ievārījumu! SASTĀVDAĻAS: • Krekeri • Brī siers • Spilva brūkleņu ievārījums PAGATAVOŠANA:
Izbaudi atsvaidzinošu garšu kombināciju, ko sniedz sāļais brī siers apvienojumā ar Brūkleņu ievārījumu! SASTĀVDAĻAS: • Krekeri • Brī siers • Spilva brūkleņu ievārījums PAGATAVOŠANA:
Bagātini uzkodu galdu ar pikantajām Spilva rudzu-pastētes maizītēm! SASTĀVDAĻAS: • Rudzu miltu krekeri • Zosu aknu pastēte • Spilva Pipargurķīši marinēti asie PAGATAVOŠANA: 1. Uzsmērē zosu
Vienkārši, labi un ērti. Pagatavo uzkodu ar Itālijas garšām sev un draugiem! SASTĀVDAĻAS: • Maizes grauzdiņi • Krēmsiers • Spilva Tomāti kaltēti eļļā PAGATAVOŠANA: 1. Maizes
Iedvesmojies svētku galdam! Pa rokai noteikti būs šī gardā siera salātu uzkoda. SASTĀVDAĻAS: • 250 g Čedaras vai Holandes siers • 2 cieti vārītas olas
Svētkos vai ikdienā – izmēģini Spilva pelēkos zirņus ar žāvētu gaļu! Ja vēlies pelēkajiem zirņiem piešķirt vēl izteiktāku māju garšu, aicinām klāt sagatavot vēl bekonu, jo tas
Par Latvijas klasiku kļuvusī Rīgas Melnā Balzama garša tagad ir atrodama arī Spilva desertu mērču klāstā! Izmēģini jauno Spilva Rīgas Melnā Balzama mērci, pagatavojot gardu un
Ja ikdienā vēlies palielināt uzņemto dārzeņu daudzumu, pamēģini pagatavot šo košo tortilju ar dārzeņu pildījumu. Ātri, vienkārši un garšos lieliski, jo mērcītes vietā – Spilva diētiskā Light
Vēl nepārspēta garšu kombinācija – pasta ar tomātu mērci un gaļas bumbiņām. Tad nu aicinām šo Itālijas garšu maltīti pagatavot jau šodien! SASTĀVDAĻAS: 1/2 burciņa Spilva
Garda un sātīga brokastpusdienu recepte, izmantojot tik iecienīto, klasisko Spilva tomātu mērci. SASTĀVDAĻAS: 1/2 burciņas Spilva tomātu mērces 1 sīpols 2 ķiploku daiviņas 2 tomāti sauja pētersīļu
Recepte ļoti sātīgam un aromātiskam sautējumam, ko Dienvidamerikā pazīst ar nosaukumu “chili con carne”. Klasiskajām sastāvdaļām – liellopa gaļai, tomātu mērce un pupiņām – klāt
Vienalga, kā dēvē šos salātus – par rasolu, rosolu vai Olivjē, viens ir skaidrs – mūsu galdā tiem ir īpaša vieta. SASTĀVDAĻAS (8-10 ēdājiem): 1
Brīdī, kad sakārojas kaut kas kreptīgs un tradicionāls, siļķe kažokā būs lieliska izvēle, lai arī tās pagatavošana ir laikietilpīga. Piedāvājam saglabāt šo klasisko recepti!