SULĪGAIS CŪKGAĻAS ŠAŠLIKS SINEPJU UN ČILI MARINĀDĒ

Grila sezona uzņem apgriezienus, laiks pagatavot īpašo Spilva sinepju marinādi! Apvienojumā ar Spilva kečupiem un mērcēm, šī būs iespējams labāka kombinācija izcilai grilēšanai!

SASTĀVDAĻAS 4 PORCIJĀM:

  • 800 g cūkgaļas šķiņķa
  • 1 citrons
  • 2 ēdamkarotes cukura
  • 1 čili pipars
  • Bunte pētersīļu
  • 1 sarkanais sīpols
  • 1 ēdamkarote sāls
  • 1 tējkarote piparu
  • 1 ēdamkarote Spilva klasisko sinepju

 

PAGATAVOŠANA:

  1. Cūkgaļu sagriež 3 x 3 cm lielos gabaliņos. Sīpolu sagriež šķēlēs, citronam norīvē mizu, izspiež sulu, pētersīļus un čili piparu sakapā.
  2. Lielā traukā liek cūkgaļas gabaliņus, pievieno visas marinādes sastāvdaļas. Ar rokām visu kārtīgi samaisa, uzliek slogu un liek ledusskapī uz vismaz 3 stundām.
  3. Sulīgi pikanto cūkgaļas šašliku marinādē cep uz uguns līdz gaļa gatava!

Jaunākās receptes

Rasols

Kā Tu saki – rosols vai rasols? 🤔 Izmēģini Airitas recepti un iepriecini ciemiņus ar

Kraukšķīgie Taco

– Sagriez gaļu aptuveni 3-4 cm biezumā, apber ar sāli un pipariem no abām pusēm.