PIPARKŪKU SIERA KŪKA

Ziemassvētki aizvadīti, laiks domāt, ko likt galdā Jauno gadu sagaidot. Ļoti iespējams, ka tev mājās saglabājušās svētkiem iegādātās vai sadāvinātās piparkūkas. Šī piparkūku siera kūkas recepte ar brūkleņu ievārījumu būs tieši laikā, lai tās liktu lietā.

SASTĀVDAĻAS:

 

PAGATAVOŠANA:

  1. Blenderī sasmalcina cepumus smalkās drupačās un samaisa ar izkausētu sviestu. Cepumu masu izlīdzina kā pamatni kūkas veidnē un liek saldētavā.
  2. Uzbriedina želatīnu ar 4 ēdamkarotēm auksta ūdens.
  3. Bļodā saputo krēmsieru ar iebiezināto pienu un citronu sulu.
  4. Kad želatīns uzbriedis, to izkausē ūdens peldē. Pievieno karoti krēmsiera masas un samaisa. Tad šo mazās bļodiņas saturu iemaisa krēmsierā un kārtīgi samaisa.
  5. Masu izlīdzina virs cepumiem un liek ledusskapī uz nakti sastingt.
  6. Dekorē ar brūkleņu ievārījumu un drupinātiem cepumiem. Ja vēlas, ievārījumu var iemaisīt krēmsiera masā pirms likšanas ledusskapī. Lai izdodas!

Jaunākās receptes

KARAMEĻU LEDUS KAFIJA

Ledus kafija labi iet kopā ar karameļu mērci. Mmm.. īsts vasaras gardums! SASTĀVDAĻAS: Auksts piens

ITĀĻU UZKODU MAIZĪTES

Pagatavo gardās itāļu uzkodu maizītes savā virtuvē! SASTĀVDAĻAS: Maize Krēmsiers Rukola Spilva saulē kaltēti tomāti

SALDĒJUMA KOKTEILIS

Ar tik garšīgu kokteili diena nevar neizdoties!   SASTĀVDAĻAS: 250 g plombīra saldējums 500 ml