ITĀLIJAS GARŠAS: MĀJAS PICA

Turpinot Itālijas garšu ceļojumu, laiks atklāt Spilva tomātu mērci ar Parmezāna sieru! Tā apvieno sevī itāļu virtuves esenci – kvalitāti, svaigas izejvielas un vienkāršību. Mērcei ir patīkama siera garša, kas maltīti padara neaizmirstamu.

SASTĀVDAĻAS:

  • 2 saldētas picu pamatnes vai pašgatavota picas mīkla
  • 1/2 burciņa Spilva tomātu mērces ar Parmezāna sieru
  • 2 mocarella bumbas
  • 50 g rīvēta cietā tipa siera
  • 100 g salami desas
  • svaiga rukola pasniegšanai

 

PAGATAVOŠANA:

  1. Picas pamatnes noklāj ar Spilva tomātu mērci ar Parmezāna sieru. Pa virsu kārto saplūkātu mocarellu, plānas šķēlītes salami desas un rīvētu cieto sieru.
  2. Liek 250 °C sakarsētā cepeškrāsnī uz 10 minūtēm.
  3. Pasniedz uzreiz pēc izņemšanas no krāsns, kamēr vēl mērce un siers burbuļo. Var papildināt ar svaigu baziliku vai rukolu un cietā tipa sieru.

Iekļautie produkti

Jaunākās receptes

Rasols

Kā Tu saki – rosols vai rasols? 🤔 Izmēģini Airitas recepti un iepriecini ciemiņus ar

Kraukšķīgie Taco

– Sagriez gaļu aptuveni 3-4 cm biezumā, apber ar sāli un pipariem no abām pusēm.