Receptes

Kraukšķīgie Taco

Kraukšķīgo taco pagatavošana: – Sagriez gaļu aptuveni 3-4 cm biezumā, apber ar sāli un pipariem no abām pusēm. – Uz pannas lej vīnogu eļļu, uz

AUKSTĀ ZUPA

Kurš gan vēlas karstā laikā stāvēt pie plīts? – Labāk pagatavo auksto zupu! Izmēģini Spilva Vasaras auksto zupu bez konservatiem!   SASTĀVDAĻAS: Kefīrs Svaigi gurķi

GRILĒTI DĀRZEŅI AR PESTO MĒRCI

Iekļaut uzturā vairāk dārzeņu vienmēr ir laba doma, īpaši, ja tos var baudīt ar tik gardu un papildinošu mērci kā Pesto Premium. Rūpējoties, lai ikdienā

BIEŠU ZUPA

Tev nav vienmēr jāpārspēj sevi un jāizdomā kas jauns. Citreiz vislabākā recepte ir labi zināma – tā, kuru Tev iemācīja vecmāmiņa vai tā, kas vienmēr

CHILI CON CARNE

Piešķir dzīvei asumiņu, ko spēj sagremot. Vai jau esi pazīstams ar tradicionālo meksikāņu virtuves ēdienu ‘Chili con carne’? Šis ir arī viens no Amerikas iecienītākajiem

RAVIOLI SACEPUMS

20.martā tiek atzīmēta starptautiskā Ravioli diena – gatavo un baudi kopā ar savējiem! Ravioli ir makaroni, kam pamatā ir pildījums, ko ieskauj plāna makaronu mīkla.

PĒCSVĒTKU SOĻANKA

Vai Spilva soļanka varētu būt lustīgas līgošanas pēcsvētku glābiņš? Noteikti! Spilva gatavā soļanka ir iespējams labākais ēdiens, lai jāņubērniem atgrieztu enerģiju un mundrumu pēc lustīgas

BIEŠU AUKSTĀ ZUPA

Spilva pasludina aukstās zupas sezonu par atklātu! Latvijas vasara nekad nav pārāk gara, tāpēc sāc baudīt auksto zupu jau laicīgi! Dodies piknikā? Ielej zupu Spilva

ITĀLIJAS GARŠAS: SPAGETI AR BOLOŅAS MĒRCI

Noslēdzot Itālijas garšas ceļojumu, ienes savās mājās vairāk saules, smaržas un mājīguma – izmēģini Spilva tomātu mērci Boloņas gaumē un piešķir ēdienam itāļu virtuves nianses.