Kraukšķīgie Taco
– Sagriez gaļu aptuveni 3-4 cm biezumā, apber ar sāli un pipariem no abām pusēm. – Uz pannas lej vīnogu eļļu, uz sakarsētas pannas liec
– Sagriez gaļu aptuveni 3-4 cm biezumā, apber ar sāli un pipariem no abām pusēm. – Uz pannas lej vīnogu eļļu, uz sakarsētas pannas liec
Sastāvdaļas: 250 g olu nūdeļu, 2 ēdamkarotes eļļas, 300 g vistas filejas, sagrieztas mazos gabaliņos, 1 sarkanais sīpols, sagriezts smalkās daiviņās, 1/2 saldās paprikas, sagrieztas
Kurš gan vēlas karstā laikā stāvēt pie plīts? – Labāk pagatavo auksto zupu! Izmēģini Spilva Vasaras auksto zupu bez konservatiem! SASTĀVDAĻAS: Kefīrs Svaigi gurķi
Iekļaut uzturā vairāk dārzeņu vienmēr ir laba doma, īpaši, ja tos var baudīt ar tik gardu un papildinošu mērci kā Pesto Premium. Rūpējoties, lai ikdienā
Tev nav vienmēr jāpārspēj sevi un jāizdomā kas jauns. Citreiz vislabākā recepte ir labi zināma – tā, kuru Tev iemācīja vecmāmiņa vai tā, kas vienmēr
Piešķir dzīvei asumiņu, ko spēj sagremot. Vai jau esi pazīstams ar tradicionālo meksikāņu virtuves ēdienu ‘Chili con carne’? Šis ir arī viens no Amerikas iecienītākajiem
20.martā tiek atzīmēta starptautiskā Ravioli diena – gatavo un baudi kopā ar savējiem! Ravioli ir makaroni, kam pamatā ir pildījums, ko ieskauj plāna makaronu mīkla.
Street food = mm. Jaunās Spilva Āzijas Street Food mērces = Mmm! Street food recepte + jaunās Spilva mērces = MMM… Izmēģini jaunās Spilva mērces
Vai Spilva soļanka varētu būt lustīgas līgošanas pēcsvētku glābiņš? Noteikti! Spilva gatavā soļanka ir iespējams labākais ēdiens, lai jāņubērniem atgrieztu enerģiju un mundrumu pēc lustīgas
Grila sezona uzņem apgriezienus, laiks pagatavot īpašo Spilva sinepju marinādi! Apvienojumā ar Spilva kečupiem un mērcēm, šī būs iespējams labāka kombinācija izcilai grilēšanai! SASTĀVDAĻAS 4
Spilva pasludina aukstās zupas sezonu par atklātu! Latvijas vasara nekad nav pārāk gara, tāpēc sāc baudīt auksto zupu jau laicīgi! Dodies piknikā? Ielej zupu Spilva
Noslēdzot Itālijas garšas ceļojumu, ienes savās mājās vairāk saules, smaržas un mājīguma – izmēģini Spilva tomātu mērci Boloņas gaumē un piešķir ēdienam itāļu virtuves nianses.