BEZĒ DESERTS AR ZEMENĒM UN ŠOKOLĀDES MĒRCI

Ar lepnumu strādājam un esam mazais virtuves palīgs “Spilva”, lai mammas varētu pasniegt mīlestības pilnas maltītes. Mammas ir mūsu mūzas un esam radījuši viņām veltītu desertu!

 

SASTĀVDAĻAS 4 PORCIJĀM:


· 150 g bezē cepumu
· 200 ml saldā krējuma
· 1 ēdamkarote pūdercukura
· 200 g zemeņu
· Spilva šokolādes mērce|

PAGATAVOŠANA:


1. Saputo saldo krējumu kopā ar pūdercukuru.
2. Lielā traukā kārto desertu – sākumā liek pusi putukrējuma.
3. Pārber pāri pusi viegli sadrupinātu bezē cepumu.
4. Kārto pāri pusi zemeņu.
5. Atkārto visas kārtas.
6. Pārlej ar Spilva šokolādes mērci, dekorē ar piparmētru lapiņām!

Iekļautie produkti

Jaunākās receptes

Rasols

Kā Tu saki – rosols vai rasols? 🤔 Izmēģini Airitas recepti un iepriecini ciemiņus ar

Kraukšķīgie Taco

– Sagriez gaļu aptuveni 3-4 cm biezumā, apber ar sāli un pipariem no abām pusēm.