BIEŠU AUKSTĀ ZUPA

Spilva pasludina aukstās zupas sezonu par atklātu! Latvijas vasara nekad nav pārāk gara, tāpēc sāc baudīt auksto zupu jau laicīgi! Dodies piknikā? Ielej zupu Spilva burciņā un – aiziet!

 

SASTĀVDAĻAS 4 PORCIJĀM:

• 1 burciņa Spilva klasisko marinēto biešu

• 1 lielais gurķis

• 8 -10 redīsi

• Lociņi

• Dilles

• 4 vārītas olas

• 1 litrs kefīra

• 1 ēdamkarote Spilva klasisko sinepju

• Sāls un svaigi malti melnie pipari pēc garšas

 

PAGATAVOŠANA:

1. Novāra olas. Atdzesē un sarīvē vai smalki sagriež.

2. Gurķi sagriež, redīsus sarīvē, lokus un dilles sakapā.

3. Bļodā vai katlā liek bietes ar visu marinādi, gurķus, redīsus, sakapātos zaļumus, sāli, piparus, sasmalcinātas vārītās olas un kefīru.

4. Pilnai garšas bagātībai neaizmirsti pievienot Spilva klasiskās sinepes!

5. Visu samaisa, ļauj 30 minūtes ievilkties un pasniedz.

Jaunākās receptes

SIERA SALĀTU GROZIŅI

Izmēģini Spilva majonēzi, pagatavojot siera salātu groziņus.   SASTĀVDAĻAS: Siers Vārīti burkāni Olas Ķiploki Spilva

AUKSTĀ ZUPA

Kurš gan vēlas karstā laikā stāvēt pie plīts? – Labāk pagatavo auksto zupu! Izmēģini Spilva

KARAMEĻU LEDUS KAFIJA

Ledus kafija labi iet kopā ar karameļu mērci. Mmm.. īsts vasaras gardums! SASTĀVDAĻAS: Auksts piens