BIEŠU AUKSTĀ ZUPA

Spilva pasludina aukstās zupas sezonu par atklātu! Latvijas vasara nekad nav pārāk gara, tāpēc sāc baudīt auksto zupu jau laicīgi! Dodies piknikā? Ielej zupu Spilva burciņā un – aiziet!

 

SASTĀVDAĻAS 4 PORCIJĀM:

• 1 burciņa Spilva klasisko marinēto biešu

• 1 lielais gurķis

• 8 -10 redīsi

• Lociņi

• Dilles

• 4 vārītas olas

• 1 litrs kefīra

• 1 ēdamkarote Spilva klasisko sinepju

• Sāls un svaigi malti melnie pipari pēc garšas

 

PAGATAVOŠANA:

1. Novāra olas. Atdzesē un sarīvē vai smalki sagriež.

2. Gurķi sagriež, redīsus sarīvē, lokus un dilles sakapā.

3. Bļodā vai katlā liek bietes ar visu marinādi, gurķus, redīsus, sakapātos zaļumus, sāli, piparus, sasmalcinātas vārītās olas un kefīru.

4. Pilnai garšas bagātībai neaizmirsti pievienot Spilva klasiskās sinepes!

5. Visu samaisa, ļauj 30 minūtes ievilkties un pasniedz.

Jaunākās receptes

Rasols

Kā Tu saki – rosols vai rasols? 🤔 Izmēģini Airitas recepti un iepriecini ciemiņus ar

Kraukšķīgie Taco

– Sagriez gaļu aptuveni 3-4 cm biezumā, apber ar sāli un pipariem no abām pusēm.