BIEŠU ZUPA

Tev nav vienmēr jāpārspēj sevi un jāizdomā kas jauns. Citreiz vislabākā recepte ir labi zināma – tā, kuru Tev iemācīja vecmāmiņa vai tā, kas vienmēr bijusi galdā, atceroties bērnību. Kas ir Tava klasiskā garša? Mums šī garša noteikti ir biešu zupa, kas sasilda atmiņās.

SASTĀVDAĻAS 4-6 PORCIJĀM:

PAGATAVOŠANA:

1. Katlā ar aukstu ūdeni liek nomizotus un gabaliņos sagrieztus kartupeļus un lauru lapas. Liek vārīties.

2. Tikmēr uzkarsē pannu ar eļļu un apcep smalki sakapātu sīpolu (papildus var pievienot sarīvētu burkānu). Pievieno bietes bez marinādes un viegli apcep. Pievieno sāli, piparus.

3. Kad kartupeļi gandrīz mīksti, pievieno pannas saturu un vāra aptuveni 5 minūtes.

4. Pasniedz ar skābo krējumu un zaļumiem.

Iekļautie produkti

Jaunākās receptes

Rasols

Kā Tu saki – rosols vai rasols? 🤔 Izmēģini Airitas recepti un iepriecini ciemiņus ar

Kraukšķīgie Taco

– Sagriez gaļu aptuveni 3-4 cm biezumā, apber ar sāli un pipariem no abām pusēm.