CHILI CON CARNE

Piešķir dzīvei asumiņu, ko spēj sagremot. Vai jau esi pazīstams ar tradicionālo meksikāņu virtuves ēdienu ‘Chili con carne’?

Šis ir arī viens no Amerikas iecienītākajiem ziemas ēdieniem. Mēs aicinām arī Tevi iepazīt šīs garšas, pagatavojot sātīgu, sildošu un bezgala gardu recepti, kuras smarža vien sapulcinās visu ģimeni pie galda. Šis ēdiens ir pa spēkam visiem, arī Tev – kaut arī uzrodies virtuvē tikai, lai ļautos pa kādam eksperimentam!

 

SASTĀVDAĻAS 4 PORCIJĀM:

 

PAGATAVOŠANA:

  1. Uzkarsē pannu ar eļļu un apcep smalki sagrieztu sīpolu. Pievieno malto gaļu un apcep brūnu.
  2. Pievieno smalki sagrieztu papriku, noskalotas pupiņas, tomātu mērci un garšvielas. Apmaisa un ļauj visam sautēties dažas minūtes.
  3. Beigās pievieno kukurūzu.
  4. Pasniedz ar tortiljas čipsiem, jogurtu un laimu.

Jaunākās receptes

Rasols

Kā Tu saki – rosols vai rasols? 🤔 Izmēģini Airitas recepti un iepriecini ciemiņus ar

Kraukšķīgie Taco

– Sagriez gaļu aptuveni 3-4 cm biezumā, apber ar sāli un pipariem no abām pusēm.