Marinētas bietes klasiskās

Smalkās skaidiņās sagrieztas bietes, kas pēc klasiskās Spilvas receptūras pārlietas ar maigu marinādi. Lieliska piedeva otrajiem ēdieniem. Var izmantot zupu un salātu pagatavošanai.

Uz iepakojuma etiķetes redzams papildu marķējums – zaļa lapiņa ar uzrakstu „Bez konservantiem”. Tas nozīmē, ka produkts pagatavots tāpat, kā mājās, ar pasterizācijas metodi, tādēļ pēc burciņas atvēršanas to jāglabā ledusskapī.

Uzglabāšanas termiņš neatvērtā veidā – 36 mēneši. Bietes fasē 0,58 l stikla burkās.

 

Produktu var iegādāties lielākajos tirdzniecības tīklos visā Latvijā.

 

100 g produkta satur:
enerģētiskā vērtība – 41 kcal (172 kJ)
olbaltumvielas – 1,7 g
ogļhidrāti – 10,8 g
tauki – 0 g
sāls – 1,4 g

Sastāvdaļas: Bietes, ūdens, cukurs, jodēts sāls, skābe (etiķskābe).

BIEŠU ZUPA

Tev nav vienmēr jāpārspēj sevi un jāizdomā kas jauns. Citreiz vislabākā recepte ir labi zināma – tā, kuru Tev iemācīja vecmāmiņa vai tā, kas vienmēr bijusi galdā, atceroties bērnību. Kas ir Tava klasiskā garša? Mums šī garša noteikti ir biešu zupa, kas sasilda atmiņās. SASTĀVDAĻAS 4-6 PORCIJĀM: 4–5 kartupeļi 1 sīpols 1 burciņa “Spilva” marinēto […]

BIEŠU AUKSTĀ ZUPA

Spilva pasludina aukstās zupas sezonu par atklātu! Latvijas vasara nekad nav pārāk gara, tāpēc sāc baudīt auksto zupu jau laicīgi! Dodies piknikā? Ielej zupu Spilva burciņā un – aiziet!   SASTĀVDAĻAS 4 PORCIJĀM: • 1 burciņa Spilva klasisko marinēto biešu • 1 lielais gurķis • 8 -10 redīsi • Lociņi • Dilles • 4 vārītas olas […]

ĪPAŠĀ SIĻĶE KAŽOKĀ

Brīdī, kad sakārojas kaut kas kreptīgs un tradicionāls, siļķe kažokā būs lieliska izvēle, lai arī tās pagatavošana ir laikietilpīga. Piedāvājam saglabāt šo klasisko recepti!   SASTĀVDAĻAS (aptuveni 8-10 ēdājiem): 400 g mazsālītas siļķes (var arī sālītas, pēc paša ieskatiem) 2 sīpoli 8 ar visu mizu novārīti kartupeļi 1 burciņa Spilva marinētu biešu(sarīvētas) 6 cieti vārītas olas […]