Tradicionālas sinepes. Asas un pikantas. Lieliska piedeva gaļas ēdieniem un desiņām. Piemērotas salātu un mērču pagatavošanai.
Uz sinepju iepakojuma etiķetes redzams papildus marķējums – zaļa lapiņa ar uzrakstu “Bez konservantiem”, tādēļ pēc burciņas atvēršanos to jāglabā ledusskapī.
Uzglabāšanas termiņš neatvērtā veidā – 6 mēneši (plastmasas spaiņos 3 mēn.) Sinepes tiek fasētas 0,155 l un 0,22 l stikla burciņās, kā arī 5 l un 10 l plastmasas spainīšos.
Produktu var iegādāties lielākajos tirdzniecības tīklos visā Latvijā.
100 g produkta satur:
184 kcal (770 kJ)
12,5 g ogļhidrātu
9,6 g olbaltumvielu
10,9 g tauku
Sastāvdaļas: ūdens, SINEPJU pulveris (25,5%), cukurs, rapšu eļļa, sāls, skābuma regulētājs (etiķskābe), garšvielas.
SULĪGAIS CŪKGAĻAS ŠAŠLIKS SINEPJU UN ČILI MARINĀDĒ
SULĪGAIS CŪKGAĻAS ŠAŠLIKS SINEPJU UN ČILI MARINĀDĒ
Grila sezona uzņem apgriezienus, laiks pagatavot īpašo Spilva sinepju marinādi! Apvienojumā ar Spilva kečupiem un mērcēm, šī būs iespējams labāka kombinācija izcilai grilēšanai! SASTĀVDAĻAS 4 PORCIJĀM: 800 g cūkgaļas šķiņķa 1 citrons 2 ēdamkarotes cukura 1 čili pipars Bunte pētersīļu 1 sarkanais sīpols 1 ēdamkarote sāls 1 tējkarote piparu 1 ēdamkarote Spilva klasisko sinepju PAGATAVOŠANA: […]
BIEŠU AUKSTĀ ZUPA
Spilva pasludina aukstās zupas sezonu par atklātu! Latvijas vasara nekad nav pārāk gara, tāpēc sāc baudīt auksto zupu jau laicīgi! Dodies piknikā? Ielej zupu Spilva burciņā un – aiziet! SASTĀVDAĻAS 4 PORCIJĀM: • 1 burciņa Spilva klasisko marinēto biešu • 1 lielais gurķis • 8 -10 redīsi • Lociņi • Dilles • 4 vārītas olas […]
AUKSTĀ ZUPA
Kurš gan vēlas karstā laikā stāvēt pie plīts? – Labāk pagatavo auksto zupu! Izmēģini Spilva Vasaras auksto zupu bez konservatiem! SASTĀVDAĻAS: Kefīrs Svaigi gurķi Vārītas olas Zaļumi Spilva aukstā zupa VASARA Spilva klasiskās sinepes PAGATAVOŠANA: Sajauc burciņas sastāvu ar kefīru attiecībā 1:1, pievieno svaigus gurķus, novārītas olas un zaļumus. Pikantumam vari pievienot arī […]