Spilva pasludina aukstās zupas sezonu par atklātu! Latvijas vasara nekad nav pārāk gara, tāpēc sāc baudīt auksto zupu jau laicīgi! Dodies piknikā? Ielej zupu Spilva burciņā un – aiziet!
SASTĀVDAĻAS 4 PORCIJĀM:
• 1 burciņa Spilva klasisko marinēto biešu
• 1 lielais gurķis
• 8 -10 redīsi
• Lociņi
• Dilles
• 4 vārītas olas
• 1 litrs kefīra
• 1 ēdamkarote Spilva klasisko sinepju
• Sāls un svaigi malti melnie pipari pēc garšas
PAGATAVOŠANA:
1. Novāra olas. Atdzesē un sarīvē vai smalki sagriež.
2. Gurķi sagriež, redīsus sarīvē, lokus un dilles sakapā.
3. Bļodā vai katlā liek bietes ar visu marinādi, gurķus, redīsus, sakapātos zaļumus, sāli, piparus, sasmalcinātas vārītās olas un kefīru.
4. Pilnai garšas bagātībai neaizmirsti pievienot Spilva klasiskās sinepes!
5. Visu samaisa, ļauj 30 minūtes ievilkties un pasniedz.