Svētkos vai ikdienā – izmēģini Spilva pelēkos zirņus ar žāvētu gaļu! Ja vēlies pelēkajiem zirņiem piešķirt vēl izteiktāku māju garšu, aicinām klāt sagatavot vēl bekonu, jo tas ir tik gardi un vienkārši.
SASTĀVDAĻAS:
- 570 g Spilva Pelēkie zirņi
- 2 sīpoli
- 150 g karsti kūpināts bekons vai cūkgaļas krūtiņa
- 2-3 ēdamkarotes skābais krējums pēc izvēles.
PAGATAVOŠANA:
- Sagriež sīpolus un gaļu mazos kubiņos.
- Bez papildu taukvielām apcep visu uz pannas.
- Ja skābais krējums ir īpašā cieņā, pievieno 2-3 ēdamkarotes.
- Apcepto bekonu ar sīpoliem pievieno klāt siltiem Spilva pelēkajiem zirņiem.