Pelēkie zirņi ar žāvētu gaļu

Garšīga un bagātīga maltīte, pēc tradicionālas latviešu receptes. Tās sastāvā ietilpst vārīti pelēkie zirņi, cepti sīpoli un žāvētas gaļas kubiciņi. Vienkārši pagatavojama, izmantojot mikroviļņu krāsni vai pannu. Lai maltīti padarītu vēl garšīgāku, var piedzert kefīru.

Uz iepakojuma etiķetes redzams papildus marķējums – zaļa lapiņa ar uzrakstu “Bez konservantiem”. Tas nozīmē, ka produkts pagatavots tāpat kā mājās ar pasterizācijas metodi, tādēļ pēc burciņas atvēršanas to jāglabā ledusskapī.

Pelēkos zirņus ar žāvētu gaļu fasē 0,58 l stikla burciņās. Uzglabāšanas termiņš neatvērtā veidā – 24 mēneši.

 

 

100 g produkta satur:
232, 6 kcal (972 kJ)
11,5 g ogļhidrātu
3,9 g olbaltumvielu
3,1 g tauku

Sastāvdaļas: Pelēkie zirņi (49%), ūdens, žāvēta cūkgaļa ( 9%), cūku tauki, sīpoli, sāls.

TUMĪGIE PELĒKIE ZIRŅI AR BEKONU

TUMĪGIE PELĒKIE ZIRŅI AR BEKONU

Svētkos vai ikdienā – izmēģini Spilva pelēkos zirņus ar žāvētu gaļu! Ja vēlies pelēkajiem zirņiem piešķirt vēl izteiktāku māju garšu, aicinām klāt sagatavot vēl bekonu, jo tas ir tik gardi un vienkārši. SASTĀVDAĻAS: 570 g Spilva Pelēkie zirņi 2 sīpoli 150 g karsti kūpināts bekons vai cūkgaļas krūtiņa 2-3 ēdamkarotes skābais krējums pēc izvēles. PAGATAVOŠANA: Sagriež sīpolus […]