Grila sezona uzņem apgriezienus, laiks pagatavot īpašo Spilva sinepju marinādi! Apvienojumā ar Spilva kečupiem un mērcēm, šī būs iespējams labāka kombinācija izcilai grilēšanai!
SASTĀVDAĻAS 4 PORCIJĀM:
- 800 g cūkgaļas šķiņķa
- 1 citrons
- 2 ēdamkarotes cukura
- 1 čili pipars
- Bunte pētersīļu
- 1 sarkanais sīpols
- 1 ēdamkarote sāls
- 1 tējkarote piparu
- 1 ēdamkarote Spilva klasisko sinepju
PAGATAVOŠANA:
- Cūkgaļu sagriež 3 x 3 cm lielos gabaliņos. Sīpolu sagriež šķēlēs, citronam norīvē mizu, izspiež sulu, pētersīļus un čili piparu sakapā.
- Lielā traukā liek cūkgaļas gabaliņus, pievieno visas marinādes sastāvdaļas. Ar rokām visu kārtīgi samaisa, uzliek slogu un liek ledusskapī uz vismaz 3 stundām.
- Sulīgi pikanto cūkgaļas šašliku marinādē cep uz uguns līdz gaļa gatava!