Tev nav vienmēr jāpārspēj sevi un jāizdomā kas jauns. Citreiz vislabākā recepte ir labi zināma – tā, kuru Tev iemācīja vecmāmiņa vai tā, kas vienmēr bijusi galdā, atceroties bērnību. Kas ir Tava klasiskā garša? Mums šī garša noteikti ir biešu zupa, kas sasilda atmiņās.
SASTĀVDAĻAS 4-6 PORCIJĀM:
- 4–5 kartupeļi
- 1 sīpols
- 1 burciņa “Spilva” marinēto biešu
- 2 lauru lapas
- sāls un pipari pēc garšas
- svaigi zaļumi pasniegšanai
- skābais krējums pasniegšanai
PAGATAVOŠANA:
1. Katlā ar aukstu ūdeni liek nomizotus un gabaliņos sagrieztus kartupeļus un lauru lapas. Liek vārīties.
2. Tikmēr uzkarsē pannu ar eļļu un apcep smalki sakapātu sīpolu (papildus var pievienot sarīvētu burkānu). Pievieno bietes bez marinādes un viegli apcep. Pievieno sāli, piparus.
3. Kad kartupeļi gandrīz mīksti, pievieno pannas saturu un vāra aptuveni 5 minūtes.
4. Pasniedz ar skābo krējumu un zaļumiem.