Tomātu mērce ar Parmezāna sieru 0.385 l

Tomātu mērce ir garšā bagātīgs produkts, kas piedāvā Itālijas virtuves pamatvērtības – kvalitāti, svaigas izvejvielas un vienkāršību. Mērcei ir patīkama siera garša. Mērci var lietot kā gardu piedevu dažādiem ēdieniem un uzkodām, kā arī brušetu, fokačas un picu pagatavošanai. Tomēr vislabāk mērces garšas un smaržas īpašības atklāsies, tās baudot siltas un izmantojot ēdiena gatavošanā. Īpaši piemērotas itāļu ēdienu gatavošanai – pastai, lazanjai, kā arī dažādiem gaļas un dārzeņu ēdieniem.

 

Mērce pildīta 385 ml burciņās. Mēces derīguma termiņš neatvērtā veidā – 12 mēneši. Pēc atvēršanas uzglabāt ledusskapī!

 

100 g produkta satur:
enerģētiskā vērtība – 90 kcal (370 kJ),
3,4 g tauku (tostarp piesātinātās taukskābes 1,0 g),
12 g ogļhidrātu (tostarp cukuru 9,2 g),
2,6 g olbaltumvielu,
1,2 g sāls.

Sastāvdaļas: tomātu biezenis 39 %, tomātu gabaliņi, ūdens, cukurs, cietais siers 3,5%, selerijas, rapšu eļļa, baltvīna etiķis, modificēta ciete, sāls, Parmezāna siers 0,5 %, parmezāna tipa siera aromatizētājs (satur – siera pulveri, sūkalu pulveri), garšvielas.

ITĀLIJAS GARŠAS: MĀJAS PICA

ITĀLIJAS GARŠAS: MĀJAS PICA

Turpinot Itālijas garšu ceļojumu, laiks atklāt Spilva tomātu mērci ar Parmezāna sieru! Tā apvieno sevī itāļu virtuves esenci – kvalitāti, svaigas izejvielas un vienkāršību. Mērcei ir patīkama siera garša, kas maltīti padara neaizmirstamu. SASTĀVDAĻAS: 2 saldētas picu pamatnes vai pašgatavota picas mīkla 1/2 burciņa Spilva tomātu mērces ar Parmezāna sieru 2 mocarella bumbas 50 g […]