Tomātu mērce ar Baziliku 0.385 l

Tomātu mērce ir garšā bagātīgs produkts, kas piedāvā Itālijas virtuves pamatvērtības – kvalitāti, svaigas izvejvielas un vienkāršību. Mērcei ir izteikta bazilika garša. Mērci var lietot kā gardu piedevu dažādiem ēdieniem un uzkodām, kā arī brušetu, fokačas un picu pagatavošanai. Tomēr vislabāk mērces garšas un smaržas īpašības atklāsies, tās baudot siltas un izmantojot ēdiena gatavošanā. Īpaši piemērotas itāļu ēdienu gatavošanai – pastai, lazanjai, kā arī dažādiem gaļas un dārzeņu ēdieniem.

Mērce pildīta 385 ml burciņās. Mēces derīguma termiņš neatvērtā veidā – 12 mēneši. Pēc atvēršanas uzglabāt ledusskapī!

Pagatavošana:

Sakarsētā pannā apcep gaļu un dārzeņus. Kad gaļa iegūst zeltaini brūnu nokrāsu, pievieno mērci. Uzkarsē un pasniedz ar nūdelēm vai citām piedevām.

 

 

100 g produkta satur:
enerģētiskā vērtība – 80 kcal (345 kJ),
3,7 g tauku (tostarp piesātinātās taukskābes 0,3 g),
10 g ogļhidrātu (tostarp cukuru 8,2 g),
1,3 g olbaltumvielu,
1,2 g sāls.

Sastāvdaļas: tomātu biezenis 35 %, tomātu gabaliņi, ūdens, sīpoli, cukurs, burkāni, rapšu eļļa, modificēta ciete, sāls, baziliks 0,3 %, garšvielas, skābuma regulētājs (etiķskābe).

RAVIOLI SACEPUMS

RAVIOLI SACEPUMS

20.martā tiek atzīmēta starptautiskā Ravioli diena – gatavo un baudi kopā ar savējiem! Ravioli ir makaroni, kam pamatā ir pildījums, ko ieskauj plāna makaronu mīkla. Pagatavošanas veidi ir tikpat dažādi – cept, vārīt, sautēt, fritēt, kā pildījuma variācijas, nerunājot par mērcēm, kas ir būtiska ravioli sastāvdaļa. Nebaidies no izaicinājuma, šī recepte ir tā vērta! TEV […]

ITĀLIJAS GARŠAS: LAZANJA

Ļaujies gastronomijas ceļojumam ar Spilva “Itālijas garšas” tomātu mērcēm. Spilva tomātu mērce ar Baziliku ir tīras saderības apliecinājums, kas neatstāj vienaldzīgu. Varētu pat teikt kā cimds ar roku, kā vāciņš katliņam… Nobaudi vienu no Itālijas garšas klasikām un iemīlies tajā arī Tu! SASTĀVDAĻAS: 1 iepakojums, 500 g lazanjas plāksnes 200 g rīvēta Čedaras vai mocarellas […]