RAVIOLI SACEPUMS

20.martā tiek atzīmēta starptautiskā Ravioli diena – gatavo un baudi kopā ar savējiem!

Ravioli ir makaroni, kam pamatā ir pildījums, ko ieskauj plāna makaronu mīkla. Pagatavošanas veidi ir tikpat dažādi – cept, vārīt, sautēt, fritēt, kā pildījuma variācijas, nerunājot par mērcēm, kas ir būtiska ravioli sastāvdaļa. Nebaidies no izaicinājuma, šī recepte ir tā vērta!

TEV NEPIECIEŠAMS:

 

PAGATAVOŠANA:

  1. Dziļā pannā apcep smalki sakapātu sīpolu un sasmalcinātus ķiplokus, līdz sīpoli mīksti un caurspīdīgi. Pievieno tomātus savā sulā, tomātu mērci ar baziliku un maltus melnos piparus. Visu nedaudz pasutina.▫️
  2. Dziļā karstumizturīgā traukā liek ¼ mērces, pāri tai liek ravioli vienā kārtā, tad liek pāri mērci, tad atkal ravioli un tā, līdz iztērētas visas sastāvdaļas. Pēdējai kārtai jābūt tomātu mērcei.
  3. Visu pārber ar mocarellas sieru.
  4. Liek cepties līdz 180 ºC temperatūrai sakarsētā krāsnī 30 minūtes, līdz ravioli mīksti un siera cepurīte zeltaini brūna.

 

Vai šī recepte ir kas jauns Tavā virtuvē?

Iekļautie produkti

Jaunākās receptes

Rasols

Kā Tu saki – rosols vai rasols? 🤔 Izmēģini Airitas recepti un iepriecini ciemiņus ar

Kraukšķīgie Taco

– Sagriez gaļu aptuveni 3-4 cm biezumā, apber ar sāli un pipariem no abām pusēm.