Pēc tradicionālām metodēm no augstākās kvalitātes tomātu pastas gatavota, klasiska un ļoti iecienīta mērce ar oriģinālu garšu. Tai raksturīga viendabīga, nedaudz līstoša konsistence un maiga garša. Tās pielietojums ir plašs: pie gaļas ēdieniem, pie kartupeļiem, pie makaroniem u.tml.
Mērce tiek fasēta: 0,267 l, 0,53 l stikla burciņās, 10 l plastmasas spainīšos. Uzglabāšanas termiņš neatvērtā veidā – 24 mēneši (spaiņos 12 mēn.).
Produktu var iegādāties lielākajos tirdzniecības tīklos visā Latvijā.
100 g produkta satur:
Enerģētiskā vērtība 71,7 kcal/300 kJ,
olbaltumvielas 1,2 g,
ogļhidrāti 17 g,
tauki 0 g
Sastāvdaļas: Tomātu biezenis (59%), ūdens, cukurs, pārtikas sāls, pārveidota kartupeļu ciete, garšvielas, skābuma regulētājs (etiķskābe).
GAĻAS BUMBIŅAS TOMĀTU MĒRCĒ
GAĻAS BUMBIŅAS TOMĀTU MĒRCĒ
Vēl nepārspēta garšu kombinācija – pasta ar tomātu mērci un gaļas bumbiņām. Tad nu aicinām šo Itālijas garšu maltīti pagatavot jau šodien! SASTĀVDAĻAS: 1/2 burciņa Spilva tomātu mērces 300g liellopu maltās gaļas 250g spageti 1 sīpols 1 ķiploka daiviņa 3 ēd.k. miltu sāls, cukurs un svaigi malti melnie pipari zariņš svaiga rozmarīna olīveļļa cepšanai 50g rīvēta cietā […]
BROKASTU ŠAKŠUKA
Garda un sātīga brokastpusdienu recepte, izmantojot tik iecienīto, klasisko Spilva tomātu mērci. SASTĀVDAĻAS: 1/2 burciņas Spilva tomātu mērces 1 sīpols 2 ķiploku daiviņas 2 tomāti sauja pētersīļu sāls, cukurs un svaigi melnie pipari pēc garšas 2 zariņi svaiga timiāna 4-5 olas olīveļļa cepšanai PAGATAVOŠANA: Sīpolu un ķiploku nomizo un smalki sakapā, pētersīļus tāpat. 2. Tomātus noblanšē (aplej […]