Saldā tomātu mērce

Saldā tomātu mērce ir gatavota tradicionāli, izmantojot kā pamatizejvielu tomātu pastu. Mērce ir ar patīkamu saldu garšu un tās sastāvā nav asu garšvielu. Saldā tomātu mērce būs lieliska piedeva frī kartupeļiem, makaroniem, kā arī dažādiem dārzeņu ēdieniem.

Mērci fasē 0,53 l stikla burkās. Uzglabāšana neatvērtā veidā – 24 mēneši.

Uzturvērtība 100 g: 78 kcal (326 kJ), ogļhidrātu 18,7 g; olbaltumvielu 1,2 g; tauku 0 g.

Uzturvērtība 100 g:
78 kcal (326 kJ)
ogļhidrātu 18,7 g
olbaltumvielu 1,2 g
tauku 0 g

Sastāvdaļas: Ūdens, cukurs, sāls, skābuma regulētāji (etiķskābe, trikālija citrāts, citronskābe, ābolskābe, askorbīnskābe), stabilizētājs (karagināns), garšvielas, konservants (kālija sorbāts), aromatizētāji.

ĶIRBJA SAUTĒJUMS AR PUPIŅĀM MEKSIKĀŅU GAUMĒ: Lindas Virtuve

Recepte ļoti sātīgam un aromātiskam sautējumam, ko Dienvidamerikā pazīst ar nosaukumu “chili con carne”. Klasiskajām sastāvdaļām – liellopa gaļai, tomātu mērce un pupiņām – klāt liekam ķirbi. Tas padarīs šo sautējumu uzturvērtības ziņā bagātāku un garšas ziņā – interesantāku. Receptes autore: Lindas Virtuve SASTĀVDAĻAS: 2 lieli sīpoli, nomizoti un sagriezti gabaliņos eļļa cepšanai 900 g maltas […]