Smalkās skaidiņās sagrieztas bietes, kas pēc klasiskās Spilvas receptūras pārlietas ar maigu marinādi. Lieliska piedeva otrajiem ēdieniem. Var izmantot zupu un salātu pagatavošanai.
Uz iepakojuma etiķetes redzams papildu marķējums – zaļa lapiņa ar uzrakstu „Bez konservantiem”. Tas nozīmē, ka produkts pagatavots tāpat, kā mājās, ar pasterizācijas metodi, tādēļ pēc burciņas atvēršanas to jāglabā ledusskapī.
Uzglabāšanas termiņš neatvērtā veidā – 36 mēneši. Bietes fasē 0,58 l stikla burkās.
Produktu var iegādāties lielākajos tirdzniecības tīklos visā Latvijā.
100 g produkta satur:
enerģētiskā vērtība – 41 kcal (172 kJ)
olbaltumvielas – 1,7 g
ogļhidrāti – 10,8 g
tauki – 0 g
sāls – 1,4 g
Sastāvdaļas: Bietes, ūdens, cukurs, jodēts sāls, skābe (etiķskābe).
BIEŠU ZUPA
Tev nav vienmēr jāpārspēj sevi un jāizdomā kas jauns. Citreiz vislabākā recepte ir labi zināma – tā, kuru Tev iemācīja vecmāmiņa vai tā, kas vienmēr bijusi galdā, atceroties bērnību. Kas ir Tava klasiskā garša? Mums šī garša noteikti ir biešu zupa, kas sasilda atmiņās. SASTĀVDAĻAS 4-6 PORCIJĀM: 4–5 kartupeļi 1 sīpols 1 burciņa “Spilva” marinēto […]
BIEŠU AUKSTĀ ZUPA
Spilva pasludina aukstās zupas sezonu par atklātu! Latvijas vasara nekad nav pārāk gara, tāpēc sāc baudīt auksto zupu jau laicīgi! Dodies piknikā? Ielej zupu Spilva burciņā un – aiziet! SASTĀVDAĻAS 4 PORCIJĀM: • 1 burciņa Spilva klasisko marinēto biešu • 1 lielais gurķis • 8 -10 redīsi • Lociņi • Dilles • 4 vārītas olas […]
ĪPAŠĀ SIĻĶE KAŽOKĀ
Brīdī, kad sakārojas kaut kas kreptīgs un tradicionāls, siļķe kažokā būs lieliska izvēle, lai arī tās pagatavošana ir laikietilpīga. Piedāvājam saglabāt šo klasisko recepti! SASTĀVDAĻAS (aptuveni 8-10 ēdājiem): 400 g mazsālītas siļķes (var arī sālītas, pēc paša ieskatiem) 2 sīpoli 8 ar visu mizu novārīti kartupeļi 1 burciņa Spilva marinētu biešu(sarīvētas) 6 cieti vārītas olas […]