
Šefpavārs Gatis Lauva eksperimentē: Vai olas var krāsot ar ievārījumu, sinepēm un grenadīnu?
Lieldienu olu krāsošana sīpolu mizās ir tradīcija, kas gadu gaitā kļuvusi par teju pašsaprotamu rituālu.
“
„Uzsākt jaunas produktu grupas ražošanu pamudināja salīdzinoši ierobežotais augļu biezeņu piedāvājums mazākajiem gardēžiem. Turklāt veikalu plauktos ir ārkārtīgi maz veselīgu produktu, kas ieinteresētu no zīdaiņu vecuma izaugušus bērnus un viņu vecākus,” skaidro Dana Erciņa-Užāne, Orkla Foods Latvija mārketinga direktore.
Draakon augļu biezeņi ir ne tikai vizuāli atbilstoši noformēti, domājot par jaunāko auditorijas daļu, bet tiem ir arī augstvērtīgs saturs, kura sastāvā nav ne konservantu, ne mākslīgu krāsvielu, ne mākslīgu aromātu, ne glutēna. Dabīgais sastāvs paredz to, ka produkts pēc atvēršanas ir jāizlieto 2-3 dienu laikā. Šī iemesla dēļ arī izvēlēts iepakojums – 0,27 ml burciņas,
Pieejami četru garšu jaunie augļu biezeņi:
„Jaunos augļu biezeņus ražojam Latvijas tirgum. Analizēsim, kā cilvēki novērtēs jaunās produktu līnijas ražojumus Latvijā, taču neslēpsim, ka saskatām produkta potenciālu arī eksporta tirgiem,” informē Orkla Foods Latvija mārketinga direktore.
Lieldienu olu krāsošana sīpolu mizās ir tradīcija, kas gadu gaitā kļuvusi par teju pašsaprotamu rituālu.
Tuvojoties Lieldienām, galdā atkal tiek celtas tradicionālas olu receptes un populāri svētku ēdieni, kuros būtiska
Rūpējoties par ilgtspējīgu pārtikas ražošanu un to, lai šie procesi būtu pēc iespējas dabai draudzīgāki,