Zupa Soļanka

Soļanka gatavota kā mājās. Tā garšos visiem. Tās sastāvā ir sīpoli, marinēti gurķi, cūkgaļa, kūpināta desa, olīvas, sausais buljons un tomātu pasta.
No vienas burciņas pagatavo zupu trīs personām. Burciņas saturam jāpievieno 500 ml ūdens un jāvāra 3 – 4 minūtes. Zupu pasniedz ar skābu krējumu un sasmalcinātiem zaļumiem vai ar svaigu citronu.

Pagatavošana: 3- 4 porcijas no vienas burciņas. Samaisiet Spilvas zupu Soļanka ar ūdeni attiecībā 1:1 un vāriet 3 — 4 minūtes. Pasniedziet ar skābu krējumu un zaļumiem.

Zupu fasē 0,58 l stikla burciņās. Uzglabāšanas termiņš neatvērtā veidā — 24 mēneši.

 

100 g produkta satur:
109,8 kcal ( 459,2 kJ)
9,1 g ogļhidrātu
4,7 g olbaltumvielu
6,0 g tauku

Sastāvdaļas: sīpoli, marinēti gurķi (gurķi, cukurs, sāls, etiķis, SINEPES, aromatizētājs), cūkgaļa 15,8%, ūdens, tomātu pasta, žāvēta desa 5,2% (liellopu gaļa, cūkgaļa, cūku tauki, garšvielas, SINEPES, aromatizētājs), KVIEŠU milti, cukurs, olīvas, sāls, sausais liellopu gaļas buljons, sausais garšaugu buljons, rapšu eļļa, skābuma regulētājs (citronskābe), melnie pipari.

PĒCSVĒTKU SOĻANKA