Zupa Harčo

Harčo zupa ir garda un asa. Tā gatavota gluži kā mājās. Zupas sastāvā ir rīsi, kartupeļi, sīpoli, tomātu pasta, lielopu gaļa, burkāni, garšaugi un, protams, buljons.
No vienas burciņas pagatavo zupu trīs personām. Burciņas saturam jāpievieno 500 ml ūdens un jāvāra 3 – 4 minūtes. Zupu pasniedz ar skābu krējumu un sasmalcinātiem zaļumiem.
Uz iepakojuma etiķetes redzams papildus marķējums – zaļa lapiņa ar uzrakstu “Bez konservantiem”. Tas nozīmē, ka produkts pagatavots tāpat kā mājās ar pasterizācijas metodi, tādēļ pēc burciņas atvēršanas to jāglabā ledusskapī.

Pagatavošana: 3- 4 porcijas no vienas burciņas.
Samaisiet Spilvas zupu Harčo ar ūdeni attiecībā 1:1 un vāriet 3 minūtes. Pasniedziet ar skābu krējumu un zaļumiem.

Zupu fasē 0,58 l stikla burciņās. Uzglabāšanas termiņš neatvērtā veidā — 24 mēneši.

 

100 g produkta satur:
90,0 kcal (379,5 kJ)
13,9 g ogļhidrātu
3,2 g olbaltumvielu
2,4 g tauku

Sastāvdaļas: rīsi, ūdens, kartupeļi, sīpoli, tomātu pasta, liellopu gaļa (7%), burkāni, sausais liellopu gaļas buljons (satur garšanas pastiprinātāju nātrija glutamātu), rapšu eļļa, SELERIJAS, sausais lielopu gaļas buljons (maltodekstrīns, aromatizētājs, liellopu tauki, lielopu gaļas ekstraksts un pulveris), ķiploki, cukurs, garšvielas, skābuma regulētājs (citronskābe). Iespējams, var saturēt niecīgas glutēna, zemesriekstu un sojas daļiņas.