Zupa Borščs

Gatavots pēc īpašas receptūras — kā mājās. Tradicionāla biešu zupa ar svaigiem kāpostiem, burkāniem, sīpoliem, buljonu un garšvielām. Lai garšas buķete būtu pilnīgāka, zupai nedaudz pievienota tomātu pasta.
No vienas burciņas pagatavo zupu trīs personām. Burciņas saturam jāpievieno 500 ml ūdens un jāvāra 3 – 4 minūtes. Zupu pasniedz ar skābu krējumu un sasmalcinātiem zaļumiem.
Uz iepakojuma etiķetes redzams papildus marķējums – zaļa lapiņa ar uzrakstu “Bez konservantiem”. Tas nozīmē, ka produkts pagatavots tāpat kā mājās ar pasterizācijas metodi, tādēļ pēc burciņas atvēršanas to jāglabā ledusskapī.

Pagatavošana: 3- 4 porcijas no vienas burciņas. Samaisiet Spilvas zupu Borščs ar ūdeni attiecībā 1:1 un vāriet 3 minūtes. Pasniedziet ar skābu krējumu un zaļumiem.

Zupu fasē 0,58 l stikla burciņās. Uzglabāšanas termiņš neatvērtā veidā — 24 mēneši.

 

100 g produkta satur:
82,4 kcal (346,1 kJ)
11,2 g ogļhidrātu
1,9 g olbaltumvielu
3,3 g tauku

Sastāvdaļas: sarkanās bietes, kāposti, kartupeļi, tomātu pasta, ūdens, sīpoli, burkāni, rapšu eļļa, sausais liellopu gaļas buljons, cukurs, sāls, KVIEŠU milti, sausais buljons, skābuma regulētājs (citronskābe), melnie pipari.