Sastāvdaļas:
- 250 g olu nūdeļu,
- 2 ēdamkarotes eļļas,
- 300 g vistas filejas, sagrieztas mazos gabaliņos,
- 1 sarkanais sīpols, sagriezts smalkās daiviņās,
- 1/2 saldās paprikas, sagrieztas stienīšos,
- 1/2 cukini, sagriezts stienīšos,
- 1/2 brokoļa, sagriezta mazās rozītēs,
- 1/2 svaiga ananasa, sagriezta gabaliņos,
- ½ pudeles Spilvas Teriyaki mērces ( pēc garšas noregulē daudzumu)
- Kinza, pētersīļi, lociņi pasniegšanai
Pagatavošana:
- Nūdeles novāra pēc instrukcijas uz iepakojuma, nokāš un noliek malā
- Pannā uzkarsē eļļu, vispirms apcep sīpolus.
- Pievieno vistu un apmaisa. Cep 3-5 minūtes.
- Pievieno papriku un cukini, apmaisa, pacep vēl 3-5 minūtes.
- Pievieno brokoļus un ananasu, visu kārtīgi apmaisa un nedaudz pasautē.
- Visbeidzot dārzeņus un gaļu aplej ar mērci, kārtīgi apmaisa, pievieno iepriekš izvārītās nūdeles un visu sacilā kopā.
- Pasniedz pārkaisītu ar svaigiem zaļumiem – lociņiem, pētersīļiem un/vai kinzu.