PĒCSVĒTKU SOĻANKA

Vai Spilva soļanka varētu būt lustīgas līgošanas pēcsvētku glābiņš? Noteikti! Spilva gatavā soļanka ir iespējams labākais ēdiens, lai jāņubērniem atgrieztu enerģiju un mundrumu pēc lustīgas Jāņu nakts!

 

SASTĀVDAĻAS 3-4 PORCIJĀM:


Spilva soļanka
• Ūdens
• Citrons
• Sezonālie zaļumi
• Spilva pipargurķīši
• Skābais krējums pēc izvēles


PAGATAVOŠANA:


1. Katlā liek Spilva soļanku un pievieno klāt ūdeni attiecībā 1:1.
2. Kad zupa uzmet pirmo burbuli, pavāra 3 – 4 minūtes.
3. Spilva soļanka jau ir gatava ēšanai, taču iesakām kā piedevu pievienot sakapātus zaļumus, plāni sagrieztas citrona un pipargurķīšu šķēlītes.
4. Pievieno karoti skābā krējuma pēc vajadzības.

Jaunākās receptes

Rasols

Kā Tu saki – rosols vai rasols? 🤔 Izmēģini Airitas recepti un iepriecini ciemiņus ar

Kraukšķīgie Taco

– Sagriez gaļu aptuveni 3-4 cm biezumā, apber ar sāli un pipariem no abām pusēm.