– Sagriez gaļu aptuveni 3-4 cm biezumā, apber ar sāli un pipariem no abām pusēm.
– Uz pannas lej vīnogu eļļu, uz sakarsētas pannas liec cepties gaļas gabalus. Apcep no abām pusēm (2min no katras puses). Noņem gaļu no pannas, un ļauj tai atpūsties!
– Tikmēr apbrūnini ciedru riekstus- ber tos uz pannas bez eļļas. Atceries, ka no apbrūnināšanas līdz sadedzināšanai ir viens solis!
– Sarkano un zaļo kāpostu sagriez strēmelēs, vai sarīvē uz rīves, vienmēr domā par krāsām. Nomizo burkānu, un sarīvē garās strēmelēs.
– Bļodā liec kāpostu miksu, samaisi kopā ar burkāniem, pievieno aptuveni 3 ēdamkarotes balsamico etiķi, pieber šķipsniņu sāli un piparus.
– Tev patīk asums? Sagriez aso piparu plānās ripiņās, un pievieno gatavajam salātu miksam.
– Sagriez marinētos gurķus kubiņos, saplucini Spilva grilēto papriku gareniskās strēmelēs.
– Atdzesēto steiku sagriez plānās šķēlēs.
Perfekti sīpolu gredzeni
Ja vēlies pagatavot vienkāršu un ļoti gardu uzkodu, ar ko papildināt uzkodu plati vai, ko