Brūkleņu ievārījums

Smaržīgs, no atlasītām brūklenēm gatavots ievārījums. Pateicoties saudzīgai vārīšanai, ogas paliek nesaspiestas un apetītelīgas. Ievārījums lieliski garšo kā piedeva medījumam, kartupeļu pankūkām, kā arī klasiskajos saldajos ēdienos: ar saldējumu, plānajām pankūkām, biezpienu un ar svaigu baltmaizi.

Ievārījumu fasē 0,38 l stikla burciņās. Uzglabāšanas termiņš neatvērtā veidā – 24 mēneši.

 

Produktu var iegādāties lielākajos tirdzniecības tīklos visā Latvijā.

 

100 g produkta satur:
164,2 kcal (697,6 kJ)
40,5 g ogļhidrātu
0,1 g olbaltumvielu
0,2 g tauku

Sastāvdaļas: brūklenes 49%, cukurs, ūdens, biezinātāji (baltās akācijas sveķi, augļu pektīns).

BRĪ SIERA UN IEVĀRĪJUMA UZKODA

PIPARKŪKU SIERA KŪKA

Ziemassvētki aizvadīti, laiks domāt, ko likt galdā Jauno gadu sagaidot. Ļoti iespējams, ka tev mājās saglabājušās svētkiem iegādātās vai sadāvinātās piparkūkas. Šī piparkūku siera kūkas recepte ar brūkleņu ievārījumu būs tieši laikā, lai tās liktu lietā. SASTĀVDAĻAS: 180 g Selga piparkūku 80 g sviesta 500 g krēmsiera istabas temperatūrā 250 g iebiezinātā piena ar cukuru […]

BRĪ SIERA UN IEVĀRĪJUMA UZKODA

Izbaudi atsvaidzinošu garšu kombināciju, ko sniedz sāļais brī siers apvienojumā ar Brūkleņu ievārījumu! SASTĀVDAĻAS: • Krekeri • Brī siers • Spilva brūkleņu ievārījums   PAGATAVOŠANA: 1. Šķēlīti svaiga Brī siera liec uz krekera. 2. Pārlej pāri nedaudz Spilva brūkleņu ievārījumu. 3. Pēc izvēles: dekorē ar svaigām dzērvenēm.

SPILVA BRŪKLEŅU IEVĀRĪJUMS 2 GARDĀS RECEPTĒS

Kādēļ izvēlēties vienu, ja var divus?! Neatkarīgi no tā, vai tev patīk kas kreptīgāks vai maigāks, Spilva brūkleņu ievārījumam ir daudz garšīgu pielietojumu. Ja vēlies ko sātīgāku, tad baudi to ar cūkgaļas karbonādes kauliņu, savukārt saldā brokastu galdā liec biezpiena plācenīšus.   Lai pagatavotu biezpiena plācenīšus ar Spilva brūkleņu ievārījumu un vasaras ogām, TEV BŪS NEPIECIEŠAMS:  200 g biezpiena […]