Tomātu mērce

Pēc tradicionālām metodēm no augstākās kvalitātes tomātu pastas gatavota, klasiska un ļoti iecienīta mērce ar oriģinālu garšu. Tai raksturīga viendabīga, nedaudz līstoša konsistence un maiga garša. Tās pielietojums ir plašs: pie gaļas ēdieniem, pie kartupeļiem, pie makaroniem u.tml.

Mērce tiek fasēta: 0,267 l, 0,53 l stikla burciņās, 10 l plastmasas spainīšos. Uzglabāšanas termiņš neatvērtā veidā – 24 mēneši (spaiņos 12 mēn.).

 

100 g produkta satur:
71,7 kcal (300 kJ)
1,2 g olbaltumvielu
17 g ogļhidrātu
0 g tauku

Sastāvdaļas: Tomātu biezenis (59%), ūdens, cukurs, pārtikas sāls, pārveidota kartupeļu ciete, garšvielas, skābuma regulētājs (etiķskābe).

GAĻAS BUMBIŅAS TOMĀTU MĒRCĒ

GAĻAS BUMBIŅAS TOMĀTU MĒRCĒ

Vēl nepārspēta garšu kombinācija – pasta ar tomātu mērci un gaļas bumbiņām. Tad nu aicinām šo Itālijas garšu maltīti pagatavot jau šodien! SASTĀVDAĻAS: 1/2 burciņa Spilva tomātu mērces 300g liellopu maltās gaļas 250g spageti 1 sīpols 1 ķiploka daiviņa 3 ēd.k. miltu sāls, cukurs un svaigi malti melnie pipari zariņš svaiga rozmarīna olīveļļa cepšanai 50g rīvēta cietā […]

BROKASTU ŠAKŠUKA

Garda un sātīga brokastpusdienu recepte, izmantojot tik iecienīto, klasisko Spilva tomātu mērci. SASTĀVDAĻAS: 1/2 burciņas Spilva tomātu mērces 1 sīpols 2 ķiploku daiviņas 2 tomāti sauja pētersīļu sāls, cukurs un svaigi melnie pipari pēc garšas 2 zariņi svaiga timiāna 4-5 olas olīveļļa cepšanai PAGATAVOŠANA: Sīpolu un ķiploku nomizo un smalki sakapā, pētersīļus tāpat. 2. Tomātus noblanšē (aplej […]