Ķiršu pipari marinēti

Vidēji asi ķiršu pipari marinādē. Pipari nelieli, to forma atgādina ligzdiņu, kas ir lieliski piemērota pildīšanai. Iesakām to pildīt ar svaigu sieru, kam pievienoti sakapāti zaļumi un ķiploks. Pildījums piešķirs pipariem maigāku garšu. Lieliska uzkoda svētku galdam. Burciņā vairāk nekā 30 pipariņi.

Uz iepakojuma etiķetes redzams papildu marķējums – zaļa lapiņa ar uzrakstu „Bez konservantiem”. Tas nozīmē, ka produkts pagatavots tāpat, kā mājās, ar pasterizācijas metodi, tādēļ pēc burciņas atvēršanas to jāglabā ledusskapī.

Uzglabāšanas termiņš neatvērtā veidā – 36 mēneši. Ķiršu tomāti tiek fasēti 0,72 l stikla burkās.

 

100 g produkta satur:
enerģētiskā vērtība – 44 kcal (189 kJ)
0,2 g tauku (no tiem 0 g piesātināto taukskābju)
9,8 g ogļhidrātu (no tiem 9 g cukuru)
0,9 g olbaltumvielu
1,6 g sāls

Sastāvdaļas: Ķiršu pipari, ūdens, skābums (spirta etiķis), cukurs, sāls, cietinātājs (kalcija hlorīds).