Ķiršu tomāti marinādē

Marinēšanai ir atlasīti nogatavojušies, stingri, mazi, sarkanie ķiršu tomātiņi, kas smēlušies un mums nodod saules enerģiju. Marinēti ķiršu tomātiņi ir lielisks papildinājums otrajam ēdienam, un tie ir īpaši iecienīti laika periodā no vēla rudens līdz agram pavasarim, piešķirot krāsu un svaigumu gan svētku, gan ikdienas galdam.

Pēc īpaši izstrādātas receptes maigā marinādē gatavoti ķirštomātiņi ir ļoti sulīgi, saglabājuši krāsu un formu, bet marinādē izmantotie garšaugi izceļ ķiršu tomātiņu dabīgo garšas noti. Ziemas sezonā šāda burciņa ar ķiršu tomātiem marinādē noderētu katrā mājsaimniecībā un padarītu ēdienu gatavošanu ātrāku un radošāku. Iesakām izmantot gan otro ēdienu pagatavošanai, gan garnēšanai. Pirms pasniegšanas burku var ievietot ledusskapī uz 1-2 stundām, lai tomātiņi garšotu izcili.

Produkts ir piemērots arī veģetāriešiem un vegāniem.

Produkts pildīts 720 ml stikla buciņā. Tā derīguma termiņš neatvērtā veidā – 36 mēneši. Pēc atvēršanas uzglabāt ledusskapī un izlietot 2 dienu laikā!

 

Produktu var iegādāties lielākajos tirdzniecības tīklos visā Latvijā.

 

100g produkta satur:
Enerģētiskā vērtība 21 kcal/87 kJ,
olbaltumvielas 0,6g
ogļhidrāti 4,0g (no tiem 3,7g cukuri),
tauki 0,5g (no tiem 0g piesātināto taukskābju),
sāls 1,6g

Ražots Ungārijā.

Sastāvdaļas: ķiršu tomāti 56%, ūdens, cukurs, sāls, skābuma regulētājs (citronskābe), garšaugi.