Vidusjūras zaļumu mērce

Plaši daudzinātā Vidusjūras virtuve ir salīdzinoši vienkārša un ir kļuvusi pieejamāka arī Latvijā. Par to parūpējusies arī Spilva, radot un piedāvājot “Vidusjūras zaļumu mērci”. Šajā mērcē satiekas majonēzes un tomātu mērces garšas. Tās sastāvā ir dažādas Vidusjūras reģionam raksturīgās garšvielas, piemēram, ķiploks, pētersīlis, baziliks, paprika, koriandrs, oregano, timiāns. Lai garšai būtu izteiktāks asums, mērcei ir pievienotas sinepes.

Ja vēlaties baudīt ēdienu, kā to dara spāņi, itāļi un grieķi, tad ir vērts izmantot “Vidusjūras zaļumu mērci”, lai kopā ar to ienestu plašo Vidusjūras garšvielu buķeti ikdienas ēdienkartē. Mērce būs īpaši baudāma kopā ar zivīm un citām jūras veltēm, vistas ēdieniem un makaronu salātiem. “Vidusjūras zaļumu mērce” arī lieliski papildinās citus gaļas, rīsu ēdienus, kā arī – dažādus pilngraudu produktus.

Mērce pildīta 380 ml plastmasas pudelē. Uzglabāšanas termiņš neatvērtā veidā – 12 mēneši.

100 g produkta satur: enerģētiskā vērtība – 400 kcal (1640 kJ); ogļhidrāti – 15 g (tostarp cukuri – 13 g); olbaltumvielas – 0,8 g; tauki – 37 g (tostarp piesātinātās taukskābes – 2,7 g); sāls – 1,2 g.

 

Jaunākie raksti