
Šefpavārs Gatis Lauva eksperimentē: Vai olas var krāsot ar ievārījumu, sinepēm un grenadīnu?
Lieldienu olu krāsošana sīpolu mizās ir tradīcija, kas gadu gaitā kļuvusi par teju pašsaprotamu rituālu.
“
Sauce with mushrooms, crispy pickled cucumber and onion pieces will be perfect choice for preparing toasts, pica, deepfried dishes and other fast food products. Sauce has thick consistence, therefore it will not gutter while frying.
It will be great discovery for every gourmet.
Product does not contain preservatives, therefore should be kept in refrigerator after opening.
The product is packed in 0,53 l glass jars.
Shelf life – 24 months.
Product 100 g contains: – 70 kcal (293 kJ), protein – 1,3 g, carbohydrate – 15,1 g, fat – 0 g.
Lieldienu olu krāsošana sīpolu mizās ir tradīcija, kas gadu gaitā kļuvusi par teju pašsaprotamu rituālu.
Tuvojoties Lieldienām, galdā atkal tiek celtas tradicionālas olu receptes un populāri svētku ēdieni, kuros būtiska
Rūpējoties par ilgtspējīgu pārtikas ražošanu un to, lai šie procesi būtu pēc iespējas dabai draudzīgāki,