
Šefpavārs Gatis Lauva eksperimentē: Vai olas var krāsot ar ievārījumu, sinepēm un grenadīnu?
Lieldienu olu krāsošana sīpolu mizās ir tradīcija, kas gadu gaitā kļuvusi par teju pašsaprotamu rituālu.
“
The sauce is prepared according to oriental traditional recipe. The sauce contains pieces of fruits – peach and pine-apple, as well as vegetables – paprika, carrots and onions. The sauce is suitable for preparation of oriental dishes, especially those that use poultry, or as a sauce for rice.
On the label it could be found a green leaf sign with the inscription, “Without preservatives”. That is why the product should be refrigerated after opening.
The product is packed in 0,32 l, 0,53 l and 1,7 l glass jars.
Shelf life – 24 months.
Product 100 g contains: – 66 kcal (276 kJ), protein – 0,4 g, carbohydrate – 16 g, fat – 0 g.
Lieldienu olu krāsošana sīpolu mizās ir tradīcija, kas gadu gaitā kļuvusi par teju pašsaprotamu rituālu.
Tuvojoties Lieldienām, galdā atkal tiek celtas tradicionālas olu receptes un populāri svētku ēdieni, kuros būtiska
Rūpējoties par ilgtspējīgu pārtikas ražošanu un to, lai šie procesi būtu pēc iespējas dabai draudzīgāki,