Vistas un dārzeņu woks ar Spilvas Teriyaki mērci

Sastāvdaļas:

  • 250 g olu nūdeļu,
  • 2 ēdamkarotes eļļas,
  • 300 g vistas filejas, sagrieztas mazos gabaliņos,
  • 1 sarkanais sīpols,  sagriezts smalkās daiviņās,
  • 1/2 saldās paprikas, sagrieztas stienīšos,
  • 1/2 cukini,  sagriezts stienīšos,
  • 1/2 brokoļa, sagriezta mazās rozītēs,
  • 1/2 svaiga ananasa, sagriezta gabaliņos,
  • ½ pudeles Spilvas Teriyaki mērces ( pēc garšas noregulē daudzumu)
  • Kinza, pētersīļi, lociņi pasniegšanai

Pagatavošana:

  1. Nūdeles novāra pēc instrukcijas uz iepakojuma, nokāš un noliek malā
  2. Pannā uzkarsē eļļu, vispirms apcep sīpolus.
  3. Pievieno vistu un apmaisa. Cep 3-5 minūtes.
  4. Pievieno papriku un cukini, apmaisa, pacep vēl 3-5 minūtes.
  5. Pievieno brokoļus un ananasu, visu kārtīgi apmaisa un nedaudz pasautē.
  6. Visbeidzot dārzeņus un gaļu aplej ar mērci, kārtīgi apmaisa, pievieno iepriekš izvārītās nūdeles un visu sacilā kopā.
  7. Pasniedz pārkaisītu ar svaigiem zaļumiem – lociņiem, pētersīļiem un/vai kinzu.

Jaunākās receptes

Vistiņas BBQ mērcē

Pavisam vienkārša un garšīga vistiņu recepte izmantojot gardo Spilvas BBQ mērci 🔥🍗