Pipargurķīši marinēti asie (3-6 cm)

Mazi gurķīši pikanti saldskābā marinādē. Patīkamu, pikantu garšu piedod pievienotie saldo piparu gabaliņi, ķiploki un čili pipars. Lieliski garšos asu ēdienu cienītājiem. Var lietot kā uzkodu un pasniegt pie otrajiem ēdieniem.

Uz iepakojuma etiķetes redzams papildu marķējums – zaļa lapiņa ar uzrakstu „Bez konservantiem”. Tas nozīmē, ka produkts pagatavots tāpat, kā mājās, ar pasterizācijas metodi, tādēļ pēc burciņas atvēršanas to jāglabā ledusskapī.

Uzglabāšanas termiņš neatvērtā veidā – 42 mēneši. Gurķīši tiek fasēti 0,37 l stikla burciņās.

 

Produktu var iegādāties lielākajos tirdzniecības tīklos visā Latvijā.

 

100 g produkta satur:
enerģētiskā vērtība 27 kJ/7 kcal,
tauki 0g (tostarp piesātinātās taukskābes 0g),
ogļhidrāti 1,2 g (tostarp cukuri 0,4g),
olbaltumvielas 0,2g,
sāls 3,5g

Sastāvdaļas: gurķīši (3–6cm), ūdens, spirta etiķis, sāls, ķiploki, sarkanie un asie pipari, aromatizētājs.

PIKANTĀ UZKODA

UZKODU IESMIŅI

Kad runa ir par uzkodu galda klāšanu, Spilva ir Superpalīgs Nr. 1! Iedvesmojies galda klāšanā un vienkāršu uzkodu pagatavošanā kopā ar Spilva.   SASTĀVDAĻAS: Spilva saulē kaltēti tomāti Ķimeņu siers Spilva pipargurķīši Ķiršu tomāti Spilva marinēti šampinjoni   PAGATAVOŠANA: Ķimeņu sieru sagriež mazākos gabaliņos. Visas uzkodu sastāvdaļas pamīšu sprauž uz iesmiņiem. Interesants veids, kā tos […]

PĒCSVĒTKU SOĻANKA

Vai Spilva soļanka varētu būt lustīgas līgošanas pēcsvētku glābiņš? Noteikti! Spilva gatavā soļanka ir iespējams labākais ēdiens, lai jāņubērniem atgrieztu enerģiju un mundrumu pēc lustīgas Jāņu nakts!   SASTĀVDAĻAS 3-4 PORCIJĀM: • Spilva soļanka• Ūdens• Citrons• Sezonālie zaļumi• Spilva pipargurķīši• Skābais krējums pēc izvēles PAGATAVOŠANA: 1. Katlā liek Spilva soļanku un pievieno klāt ūdeni attiecībā […]

PIKANTĀ UZKODA

Bagātini uzkodu galdu ar pikantajām Spilva rudzu-pastētes maizītēm! SASTĀVDAĻAS: • Rudzu miltu krekeri • Zosu aknu pastēte • Spilva Pipargurķīši marinēti asie PAGATAVOŠANA: 1. Uzsmērē zosu aknu pastēti uz rudzu miltu krekeriem. 2. Dekorē ar sagrieztiem Pipargurķīšiem.