Turpinot Itālijas garšu ceļojumu, laiks atklāt Spilva tomātu mērci ar Parmezāna sieru! Tā apvieno sevī itāļu virtuves esenci – kvalitāti, svaigas izejvielas un vienkāršību. Mērcei ir patīkama siera garša, kas maltīti padara neaizmirstamu.
SASTĀVDAĻAS:
- 2 saldētas picu pamatnes vai pašgatavota picas mīkla
- 1/2 burciņa Spilva tomātu mērces ar Parmezāna sieru
- 2 mocarella bumbas
- 50 g rīvēta cietā tipa siera
- 100 g salami desas
- svaiga rukola pasniegšanai
PAGATAVOŠANA:
- Picas pamatnes noklāj ar Spilva tomātu mērci ar Parmezāna sieru. Pa virsu kārto saplūkātu mocarellu, plānas šķēlītes salami desas un rīvētu cieto sieru.
- Liek 250 °C sakarsētā cepeškrāsnī uz 10 minūtēm.
- Pasniedz uzreiz pēc izņemšanas no krāsns, kamēr vēl mērce un siers burbuļo. Var papildināt ar svaigu baziliku vai rukolu un cietā tipa sieru.