
Zīmols “Spilva” piedāvā majonēzi no olām, ko dējušas brīvi turētas vistas
“Orkla Latvija”, sekojot līdzi pasaules pārtikas tendencēm un patērētāju pieprasījumam, sāk ražot majonēzi no olām,
“
“
Līdz ar jauna dizaina un materiāla pudelīšu ieviešanu Spilvas dresingu klāsts ir papildināts ar trijām jaunām garšām – “Jogurta-maurloku mērci”, “Mango-karija mērci” un “Vidusjūras zaļumu mērci”. Esam pārliecināti, ka tas būs gards papildinājums ikdienas maltītei!
“Jogurta-maurloku mērce” visvairāk būs piemērota dažāda veida svaigajiem salātiem. Mērces sastāvā ir citronu sula, kas piešķir salātiem īpašu svaigumu. “Mango-karija mērces” sastāvā ir mango biezenis un mango pārslas, pievienots arī baltvīna etiķis un ananasu koncentrēta sula, kā arī karijs. Mērce ļoti labi garšos kopā ar dažādu veidu rīsu un vistas ēdieniem. Mērci var izmantot arī kā marinādi. “Vidusjūras zaļumu mērcē” satiekas majonēzes un tomātu mērces garšas. Tās sastāvā ir dažādas Vidusjūras reģionam raksturīgās garšvielas, piemēram, ķiploks, pētersīlis, baziliks, paprika, koriandrs, oregano, timiāns. Lai garšai būtu izteiktāks asums, tai ir pievienotas sinepes. Mērce būs īpaši baudāma kopā ar jūras veltēm, vistas ēdieniem un makaronu salātiem.
“Orkla Latvija”, sekojot līdzi pasaules pārtikas tendencēm un patērētāju pieprasījumam, sāk ražot majonēzi no olām,
Viss “Orkla Latvija” zīmola “Spilva” tomātu mērču un kečupa produktu klāsts tiek ražots no sertificētiem tomātiem. Starptautiskais “Global G.A.P.” sertifikāts apliecina atbildīgu pieeju pret pārtikas produktu audzēšanu un apstrādi atbilstoši augstām kvalitātes prasībām.
Nākamo gadu laikā “Orkla Latvija” plāno investēt 4 miljonus eiro, lai attīstītu “Spilvas” ražotni. Projekta ietvaros plānots paplašināt esošo “Spilvas” ražotni par 1 500 m2 un ieguldīt papildu iekārtu iegādē.