
Šefpavārs Gatis Lauva kopā ar “Spilva” piedāvā trīs gardas receptes valsts svētku galdam
Tuvojoties Latvijas Republikas proklamēšanas dienai, ko atzīmējam 18. novembrī, ir īstais brīdis radīt svētku sajūtu.
“
Līdz ar jauna dizaina un materiāla pudelīšu ieviešanu Spilvas dresingu klāsts ir papildināts ar trijām jaunām garšām – “Jogurta-maurloku mērci”, “Mango-karija mērci” un “Vidusjūras zaļumu mērci”. Esam pārliecināti, ka tas būs gards papildinājums ikdienas maltītei!
“Jogurta-maurloku mērce” visvairāk būs piemērota dažāda veida svaigajiem salātiem. Mērces sastāvā ir citronu sula, kas piešķir salātiem īpašu svaigumu. “Mango-karija mērces” sastāvā ir mango biezenis un mango pārslas, pievienots arī baltvīna etiķis un ananasu koncentrēta sula, kā arī karijs. Mērce ļoti labi garšos kopā ar dažādu veidu rīsu un vistas ēdieniem. Mērci var izmantot arī kā marinādi. “Vidusjūras zaļumu mērcē” satiekas majonēzes un tomātu mērces garšas. Tās sastāvā ir dažādas Vidusjūras reģionam raksturīgās garšvielas, piemēram, ķiploks, pētersīlis, baziliks, paprika, koriandrs, oregano, timiāns. Lai garšai būtu izteiktāks asums, tai ir pievienotas sinepes. Mērce būs īpaši baudāma kopā ar jūras veltēm, vistas ēdieniem un makaronu salātiem.

Tuvojoties Latvijas Republikas proklamēšanas dienai, ko atzīmējam 18. novembrī, ir īstais brīdis radīt svētku sajūtu.

Latvijā vadošā pārtikas ražošanas uzņēmuma “Orkla Latvija” mērču un gatavo ēdienu zīmola “Spilva” ražotnes paplašināšanas

Latvijā iecienītais zīmols “Spilva” turpina attīstīt savu plašo mērču klāstu un papildina tomātu mērču kategoriju