
Šefpavārs Gatis Lauva eksperimentē: Vai olas var krāsot ar ievārījumu, sinepēm un grenadīnu?
Lieldienu olu krāsošana sīpolu mizās ir tradīcija, kas gadu gaitā kļuvusi par teju pašsaprotamu rituālu.
“
“Šovasar Orkla Latvija, uzsākot humosu un “4 sezonu majonēzes” ražošanu, ir papildinājusi vegāniem paredzēto ražojumu klāstu un plāno to attīstīt arī turpmāk. Jau šoruden sortiments tiks paplašināts ar Ziemeļvalstīs augsti novērtēto Anamma produkciju vegāniem,” informē Orkla Latvija komunikācijas direktore Lineta Mikša.
Vegānu produktu klāsta attīstīšana norisinās saskaņā ar Orkla Latvija ilgtspējas stratēģiju. Šī stratēģija paredz daudzpusīgu pieeju organizācijas darbā, kā arī atbilstoši tai ir izvirzītas piecas fokusa jomas, no kurām viena ir – uzturs un labsajūta.
Lieldienu olu krāsošana sīpolu mizās ir tradīcija, kas gadu gaitā kļuvusi par teju pašsaprotamu rituālu.
Tuvojoties Lieldienām, galdā atkal tiek celtas tradicionālas olu receptes un populāri svētku ēdieni, kuros būtiska
Rūpējoties par ilgtspējīgu pārtikas ražošanu un to, lai šie procesi būtu pēc iespējas dabai draudzīgāki,