
Šefpavārs Gatis Lauva eksperimentē: Vai olas var krāsot ar ievārījumu, sinepēm un grenadīnu?
Lieldienu olu krāsošana sīpolu mizās ir tradīcija, kas gadu gaitā kļuvusi par teju pašsaprotamu rituālu.
“
Lai panāktu īpašo garšu un tekstūru, tehnologi ir rūpīgi izvēlējušies augstākās kvalitātes visatbilstošākās izejvielas un radījuši īpašu “Lieldienu majonēzes” recepti, kas ideāli piemērota tieši Lieldienu tradicionālajiem ēdieniem. Spilvas “Lieldienu majonēzes” vērtība slēpjas īpaši piemeklētajā garšas buķetē, kas palīdz uzburt īstu Lieldienu sajūtu.
Priecīgas Lieldienas!
Lieldienu olu krāsošana sīpolu mizās ir tradīcija, kas gadu gaitā kļuvusi par teju pašsaprotamu rituālu.
Tuvojoties Lieldienām, galdā atkal tiek celtas tradicionālas olu receptes un populāri svētku ēdieni, kuros būtiska
Rūpējoties par ilgtspējīgu pārtikas ražošanu un to, lai šie procesi būtu pēc iespējas dabai draudzīgāki,