
Zīmols “Spilva” iepazīstina ar jaunu garšvielu iepakojumu un atklāj iecienītākās ēdiena piedevas
Klasiski aromāti, sezonāli eksperimenti un vēlme pēc uzticamas garšas – tā var raksturot Latvijas iedzīvotāju
“
Lai panāktu īpašo garšu un tekstūru, tehnologi ir rūpīgi izvēlējušies augstākās kvalitātes visatbilstošākās izejvielas un radījuši īpašu “Lieldienu majonēzes” recepti, kas ideāli piemērota tieši Lieldienu tradicionālajiem ēdieniem. Spilvas “Lieldienu majonēzes” vērtība slēpjas īpaši piemeklētajā garšas buķetē, kas palīdz uzburt īstu Lieldienu sajūtu.
Priecīgas Lieldienas!
Klasiski aromāti, sezonāli eksperimenti un vēlme pēc uzticamas garšas – tā var raksturot Latvijas iedzīvotāju
Latvijā vasara ir laiks, kad ēdienkarte kļūst vieglāka un svaigāka. Karstajās dienās iedzīvotāji arvien biežāk
Lieldienas ir nosvinētas, olu kaujas – uzvarētas, bet ledusskapī vēl aizvien palikušas neskaitāmas vārītas olas?