Franču sinepes

“Franču sinepes” ir izsmalcinātas ar maigu, nedaudz saldu garšu. Tās visbiežāk bagātīgi tiek pievienotas aukstajām un karstajām uzkodām, piemēram, dažāda veida karstajām maizēm (hotdogiem), ceptām vistas filejas strēmelītēm, zivju pirkstiņiem, siera, dārzeņu platēm u.c.

Uzglabāšanas termiņš neatvērtā veidā — 6 mēneši. Sinepes tiek fasētas 0,155 l un 0,22 l stikla burciņās.

 

100 g produkta satur:
383 kcal (1603 kJ)
0,14 g ogļhidrātu
2,8 g olbaltumvielu
42 g tauku

Sastāvdaļas: ūdens, rapšu eļļa,SINEPJU pulveris (7%), skābuma regulētāji (etiķskābe, citronskābe, askorbīnskābe, ābolskābe), sāls,OLU DZELTENUMS, PIENA pulveris, biezinātāji (ksantāna sveķi, guāra sveķi), krāsviela (luteīns), saldinātājs (saharīns), konservants (nātrija benzoāts), aromatizētājs.

Nogaršo arī