Tomātu mērce ar saulē kaltētiem tomātiem

Tomātu mērce ar saulē kaltētiem tomātiem ir Latvijā pilnīgi jauns produkts ar nebijušu garšu kombināciju. Īpašo garšo piešķir saulē kaltēto tomātu gabaliņi un dažādas garšvielas, to skaitā ķiploku, sīpolu un bazilika gabaliņi. Īpaši labi garšos kopā ar gaļas un makaronu ēdieniem. Var pievienot gan jau gataviem ēdieniem kā mērci, gan arī gatavošanas procesā padarot savu maltīti daudzveidīgāku un piesātinātāku.

Tomātu mērce ar saulē kaltētiem tomātiem tiek pildīta 0,5 l stikla burciņās. Uzglabāšanas termiņš neatvērtā veidā — 24 mēneši. Pēc atvēršanas jāuzglabā ledusskapī.

 

100 g produkta satur:
119 kcal (495 kJ)
1,1 g olbaltumvielu
16,9 g ogļhidrātu
5,2 g tauku

Sastāvdaļas: tomātu biezenis (39%), ūdens, cukurs, saulē kaltēti tomāti (5,6%), rapšu eļļa, modificēta ciete, sāls, sīpoli, ķiploki, garšvielas, skābuma regulētājs (etiķskābe), biezinātāji (guāra sveķi, ksantāna sveķi), dārzeņu aromatizētājs (satur SELERIJAS).