Ķer vasaru un Spilva grilētās paprikas garšu! Lielisks pamats ātrai un vasarīgai uzkodai.
SASTĀVDAĻAS:
- 1 burciņa Spilva grilētas paprikas
- 2 saujas rozīņu
- 1 burciņa Spilva saulē kaltētu tomātu
- 2 ķiploka daiviņas
PAGATAVOŠANA:
- Virtuves kombainā liek grilēto papriku un saulē kaltētos tomātus bez šķidruma.
- Pievieno rozīnes, ķiploku un sablendē, līdz iegūta smērējamas konsistences masa. Šķidrākas konsistences iegūšanai var pievienot 3 ēdamkarotes paprikas marinādes vai saulē kaltēto tomātu eļļas.
- Pasniedz ar maizes grauzdiņiem, svaigiem dārzeņiem. Ideāli noderēs arī kā smēriņš tortiļās vai kebabos.