Rosola majonēze

Majonēze pagatavota no augstvērtīgas augu eļļas, olu un piena pulvera, bet galvenais – tai bagātīgi pievienotas garšvielas. Tādejādi “Rosola majonēze” ir maigi pikanta. Garšas buķetē dominē sinepes un pipari, tai ir maiga krēmveida, nedaudz plūstoša konsistence. Tieši šo īpašību dēļ majonēze lieliski garšos arī ikdienā kopā ar citiem salātiem, uzkodām, piemēram, vārītu olu un pat gaļas ēdieniem. Majonēze pildīta modernā un veselībai nekaitīgā trīsslāņu polimēra 250 g paciņā. Tādejādi produktu ērti var izlietot vienā gatavošanas reizē, kā arī pēc vajadzības ilgstoši saglabāt svaigu.

Uzglabāšanas termiņš neatvērtā veidā – 3 mēneši.

 

Produktu var iegādāties lielākajos tirdzniecības tīklos visā Latvijā.

 

100 g produkta satur:
492 kcal (2059kJ)
3,7 g ogļhidrātu
3 g olbaltumvielu
51,8 g tauku

Ražots Latvijā.

Sastāvdaļas: Rapšu eļļa, ūdens, OLU pulveris, VĀJPIENA pulveris, cukurs, pārtikas sāls, SINEPJU pulveris, skābuma regulētāji (etiķskābe, citronskābe, dzeramā soda), biezinātāji (modificēta ciete, guāra sveķi, ksantāna sveķi), konservants (kālija sorbāts), garšvielas.

SIERA SALĀTU UZKODA

SIERA SALĀTU UZKODA

Iedvesmojies svētku galdam! Pa rokai noteikti būs šī gardā siera salātu uzkoda. SASTĀVDAĻAS: • 250 g Čedaras vai Holandes siers • 2 cieti vārītas olas • 2 vārīti un mizoti burkāni • 2 ķiploku daiviņas • 4 ēdamkarotes Spilva Rosola majonēzes PAGATAVOŠANA: 1. Uzvāri burkānus un olas. 2. Uz rupjās rīves sarīvē sieru, burkānus un olas. […]

GARDAIS SVĒTKU RASOLS

Vienalga, kā dēvē šos salātus – par rasolu, rosolu vai Olivjē, viens ir skaidrs – mūsu galdā tiem ir īpaša vieta. SASTĀVDAĻAS (8-10 ēdājiem): 1 burciņa Spilva konservētu zaļo zirnīšu 500 g labas doktordesas 6 ar visu mizu novārīti kartupeļi 3 ar visu mizu novārīti burkāni 4 cieti vārītas olas 150 ml vismaz 20% skābā krējuma 150 […]