Ķiploku majonēze

Ķiploku majonēzei  piemīt izteikta ķiploku garšas un  bagātīgas garšvielu un garšaugu garšu apvienojums, kas veiksmīgi papildinās jūsu ēdienu. Ņemot vērā latviešu tradicionālo virtuvi, kur ķiploku garša nekad nav bijusi sveša, tad ķiploku majonēzes pielietošana ir ļoti plaša – dažādu salātu pagatavošanā, pie gataviem ēdieniem, dip mērču pagatavošanai, gaļas ēdieniem, gaļas marinēšanai, cepešiem  un  sacepumiem.

Derīguma termiņš: 3 mēneši. Uzglabāšanas temperatūra 0…+12oC.

 

100 g produkta satur:
enerģētiskā vērtība 1990/480 kJ
tauki 51 g (tostarp piesātinātās taukskābes 4 g)
ogļhidrāti 4,6 g (tostarp cukuri 3,2 g)
olbaltumvielas 1,4 g
sāls 1,4 g