Ķiploku majonēzei piemīt izteikta ķiploku garšas un bagātīgas garšvielu un garšaugu garšu apvienojums, kas veiksmīgi papildinās jūsu ēdienu. Ņemot vērā latviešu tradicionālo virtuvi, kur ķiploku garša nekad nav bijusi sveša, tad ķiploku majonēzes pielietošana ir ļoti plaša – dažādu salātu pagatavošanā, pie gataviem ēdieniem, dip mērču pagatavošanai, gaļas ēdieniem, gaļas marinēšanai, cepešiem un sacepumiem.
Derīguma termiņš: 3 mēneši. Uzglabāšanas temperatūra 0…+12oC.
Produktu var iegādāties lielākajos tirdzniecības tīklos visā Latvijā.
100 g produkta satur:
Enerģētiskā vērtība 1990/480 kJ,
tauki 51 g (tostarp piesātinātās taukskābes 4 g),
ogļhidrāti 4,6 g (tostarp cukuri 3,2 g),
olbaltumvielas 1,4 g,
sāls 1,4 g