Pupiņas meksikāņu gaumē

Produkta sastāvā atradīsiet sarkanās pupiņas, pākšu pupiņas, tomātus, papriku, kukurūzu, burkānus, ķiplokus, sīpolus un čili piparus. Salātu konsistencei ir raksturīgi izteikti dārzeņu gabaliņi. Plašais dārzeņu, pākšaugu klāsts padara salātus krāsainus un apetelīgus. Iesakām izmantot kā piedevu pie otrajiem ēdieniem, aukstus vai uzsildītus. Pievienojot klāt salātiem sautētu maltu  gaļu, pagatavosiet Chili con Carne. Var pievienot zupām.

Uz iepakojuma etiķetes redzams papildu marķējums – zaļa lapiņa ar uzrakstu „Bez konservantiem”. Tas nozīmē, ka produkts pagatavots tāpat, kā mājās, ar pasterizācijas metodi, tādēļ pēc burciņas atvēršanas to jāglabā ledusskapī.

Derīguma termiņš: 36 mēneši. Produkts tiek pildīts 580 ml stikla tarā.

 

100 g produkta satur:
enerģētiskā vērtība – 144 kcal (607 kJ)
tauki – 4,5 g
ogļhidrāti – 21 g (no tiem cukuri – 7,5 g)
olbaltumvielas – 5 g

Ražots Latvijā.
sāls – 1,4 g

Sastāvdaļas: Sarkanās pupiņas (26%), tomātu biezenis, pākšu pupiņas, paprika, kukurūza, burkāni, ķiploki, augu eļļa (rapšu), cukurs, sīpoli, halapenjo pipari, sāls, skābuma regulētājs (etiķskābe), čili pipari.

ĶIRBJA SAUTĒJUMS AR PUPIŅĀM MEKSIKĀŅU GAUMĒ: Lindas Virtuve

ĶIRBJA SAUTĒJUMS AR PUPIŅĀM MEKSIKĀŅU GAUMĒ: Lindas Virtuve

Recepte ļoti sātīgam un aromātiskam sautējumam, ko Dienvidamerikā pazīst ar nosaukumu “chili con carne”. Klasiskajām sastāvdaļām – liellopa gaļai, tomātu mērce un pupiņām – klāt liekam ķirbi. Tas padarīs šo sautējumu uzturvērtības ziņā bagātāku un garšas ziņā – interesantāku. Receptes autore: Lindas Virtuve SASTĀVDAĻAS: 2 lieli sīpoli, nomizoti un sagriezti gabaliņos eļļa cepšanai 900 g maltas […]